• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Program cu publicul

Luni - Vineri 15:00-19:00

Multumire

Expozitiile chinologice sunt pentru pasionati! Ele exista pentru concurenti, cu ei si datorita lor! Vrem sa multumim de aceasta data in mod special tuturoe celor care ne-au fost alaturi la memorialul Adrien Ferry, participantilor la cele 2 CACIB-uri traditie ale Marii Negre! Fara ei acestea nu ar fi fost posibile! Am petrecut 2 zile minunate alaturi de chinologi din Ukraina, Rusia, Kazahstan, Statele Unite ale Americii, Moldova, Germania, Bulgaria, Finlanda, Norvegia, Danemarca si, desigur, nu in ultimul rand, Romania!

St. Bernard

CANISA ANDROB KENNEL

4 masculi si 2 femele nascuti la data 29.09.2018
Tata ST BERNARDESE TARGOVISTE EROS
Mama CARLA UNITED OF THE SAINT
Relatii la tel 0722536999

CANISA ANDROB KENNEL

5 masculi si 1 femela nascuti la data de 26.02.2017
Tata : WEST WOOD RALPH
Mama : AVANTI ZSISKIDZKIZY KRAINY
Relatii la Tel : 0766 336 618
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

CANISA ANDROB KENNEL

4 masculi si 5 femele nascuti la data de: 16.03.2017
Tata: ST BERNARDESC TARGOVISTE EROS
Mama: COLOR OF LOVE CARPATHIAN SAINT`S
Relatii la tel: 0766 336 618 , Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Crescator CHIPERI STEFAN DORIN

0 masculi si 3 femele nascuti la data de 13.11.2013
Tatal: HERO OF THE MOUNTAINS CEDRIC
Mama: ANNYA RUM BARREL
Relatii la tel. 0756993393, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
data anuntului 10.01.2014

Canisa BENLAND

3 masculi si 4 femele nascuti pe data de 01.04.2011
Tatal: RoCh HALIFAX V`ANT HOF TER QUINNI
Mama: RoCh GLORIA Z BOGDANOWEJ ZAGRODY
Relatii la tel. 021/3170308, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
data anuntului 15.06.2011

S.O.S. ACHIZITIONAREA UNUI PUI DE CAINE!

In atentia celor ce cauta sa-si achizitioneze UN CAINE DE RASA! DOVADA PURITATII RASEI ESTE PEDIGRIUL (certificat de nastere cu ascendenta pe mai multe generatii). Atentia dv trebuie indreptata catre CRESCATORII MEMBRI AI ACHR! Inainte de cumpararea unui caine, contactati asociatia chinologica teritoriala unde este membru acel crescator pt confirmarea informatiilor primite de la acesta! Nu mai dati banii pe caini de asa zisa rasa sau metisi, caini pe care ii puteti infia GRATUIT de la adaposturile de caini! Nu cumparati caini din magazine, CAINELE NU ESTE O MARFA PE O ETAJERA! Un caine, ca si un copil, trebuie sa provina dintr-o familie serioasa si sanatoasa pt a avea sansa unei indelungate convietuiri fericite!
Cuiburile membrilor nostri le gasiti pe site nostru.
Toate aceste cuiburi sunt inregistrate si puii au pedigree! Nu uitati ca un caine de rasa cu pedigree este produsul a ani si ani de munca, selectie si ameliorare din partea adevaratilor crescatori membri ACHR si nu a celor ce mint cu nerusinare Pe internet!

S.O.S. DRESORII (din Bucuresti si nu numai)!

Din ce in ce mai des suntem sunati de proprietari de caini ce si-au dat (dus) cainii la dresaj la diversi asa zisi dresori, din mare nefericire majoritatea NU sunt atestati de ACHR - CDC si NU au dreptul sa se joace cu mintea si viata (in principiu) a unui caine! Priviti dresajul cu RESPONSABILITATE, dragi stapini, daca tot doriti ce este mai bun si bine pentru cainii vostri! Apelati la INSTRUCTORII DE DRESAJ CANIN ATESTATI DE ACHR - CDC, la SCOLILE DE DRESAJ IN CARE ACTIVEAZA PROFESIONISTI! Ginditi-va ca lasindu-va pe mina necunoscatorilor ce-si aroga titulatura de dresori, niste impostori pina la urma, va putetiu distruge cainele pe viata ... dresajul unui caine este ca si scoala pentru copii! Se incepe cu clase premergatoare, gradinita, scoala primara, gimnaziu, liceu, facultate. Totul se face graduat, plecind de la SOCIALIZARE, comenzi simple, tehnici bazate pe limbajul trupului, motivatii reale cu rol stimulativ etc. Nu va mai lasati mintiti si pacaliti de toti acesti indivizi ce-si zic dresori, pe banii si mai ales pe sanatatea psihica a cainelui dv ... Invatati sa va dresati cainii plecind de la o alegere a rasei si individului din carul rasei care sa vi se potriveasca si sa va satisfaca nevoile emotionale toata viata, un caine care sa va completeze si care sa va aduca bucuria de viata in familie ... LISTA CU INSTRUCTORII DE DRESAJ CANIN ATESTATI ACHR - CDC o gasiti pe siteul http://www.ach.ro/instructori-dresaj.html

Cereri referinte celor la ale caror servicii apelati, informati-va! Sta la indemina dv!
Apelati la scolile de dresaj cu rezultate reale in competitiile de specialitate, dovada profesionalismului in ARTA DRESAJULUI!