• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Program cu publicul

Luni - Vineri 15:00-19:00

Tarife 2019

Ca urmare a noilor hotarari luate de Consiliul Director al AChR va anuntam ca noile preturi pentru eliberare de pedigree Reg. A si B (carnet de performanta inclus) pentru cainii ce provin din parinti nearbitrati, parinti cu arbitraje insuficiente sau parinti care nu au drept de reproductie conform Regulamentului de Crestere art. 1 pct. C, D si E la suma de 470 lei si eliberarea de pedigree export pentru cainii ce provin din parinti nearbitrati, parinti cu arbitraje insuficiente sau parinti care nu au drept de reproductie conform Regulamentului de Crestere art. 1 pct. C, D si E la suma de 820 lei. Restul tarifelor raman momentan nemodificate.

Weimaraner

1 mascul si 1 femela nscuti la data de 28.05.2017
Tata A*JONY
Mama VIRAG VERA OF KISS-KIDS
Relatii la tel 0745018910
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Canisa OF LOVIN` PHANTOMS

1 femela nascuta pe data de 04.03.2016
Tatal: RISSANA HILLWOOD`S PERFECTLY MASTERED
Mama: COROLLA FALA LOVE`A
Relatii la tel. 0724458301, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Crescator RAILEANU CONSTANTIN

6 masculi si 4 femele nascuti pe data de 20.10.2015
Tatal: HOT SHOT`S NESTOR
Mama: CH BELLA DE DAMA ARGENTUM DE CARPECAN
Relatii la tel. 0740392659, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Data anuntului 09.12.2015

Crescator DRAGOI VICTOR

1 femela nascuta pe data de 24.03.2015
Tatal: AMERICA`S JACK DANIELS PF LOVING PHANTOMS
Mama: VIRAG VERA OF KISS KIDS
Relatii la tel. 0745098910, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Data anuntului 26.06.2015

Canisa HERON`S HUNTERS

2 masculi si 3 femele nascuti pe data de 26.01.2015
Tatal: CH FELIX AT HERON`S HUNTERS OF ATRIA CORDIS
Mama: GINNY ATRIA CORDIS
Relatii la tel. 0728888089, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Data anuntului 24.03.2015

Canisa HERON`S HUNTER

1 mascul nascut pe data de 01.04.2014
Tatal: FELIX AT HERIN`S HUNTERS OF ATRIA CORDIS
Mama: GINNY ATRIA CORDIS
Relatii la tel. 0728888089, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Data anuntului 01.07.2014

Canisa OF LOVIN PHANTOMS

5 masculi si 4 femele nascuti pe data de 26.08.2012
Tatal: LE FOL DU VENT FALA LOVE`A
Mama: CARROLLA FALA LOVE`A
Relatii la tel. 0724458301, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
data anuntului 15.10.2012

S.O.S. ACHIZITIONAREA UNUI PUI DE CAINE!

In atentia celor ce cauta sa-si achizitioneze UN CAINE DE RASA! DOVADA PURITATII RASEI ESTE PEDIGRIUL (certificat de nastere cu ascendenta pe mai multe generatii). Atentia dv trebuie indreptata catre CRESCATORII MEMBRI AI ACHR! Inainte de cumpararea unui caine, contactati asociatia chinologica teritoriala unde este membru acel crescator pt confirmarea informatiilor primite de la acesta! Nu mai dati banii pe caini de asa zisa rasa sau metisi, caini pe care ii puteti infia GRATUIT de la adaposturile de caini! Nu cumparati caini din magazine, CAINELE NU ESTE O MARFA PE O ETAJERA! Un caine, ca si un copil, trebuie sa provina dintr-o familie serioasa si sanatoasa pt a avea sansa unei indelungate convietuiri fericite!
Cuiburile membrilor nostri le gasiti pe site nostru.
Toate aceste cuiburi sunt inregistrate si puii au pedigree! Nu uitati ca un caine de rasa cu pedigree este produsul a ani si ani de munca, selectie si ameliorare din partea adevaratilor crescatori membri ACHR si nu a celor ce mint cu nerusinare Pe internet!

S.O.S. DRESORII (din Bucuresti si nu numai)!

Din ce in ce mai des suntem sunati de proprietari de caini ce si-au dat (dus) cainii la dresaj la diversi asa zisi dresori, din mare nefericire majoritatea NU sunt atestati de ACHR - CDC si NU au dreptul sa se joace cu mintea si viata (in principiu) a unui caine! Priviti dresajul cu RESPONSABILITATE, dragi stapini, daca tot doriti ce este mai bun si bine pentru cainii vostri! Apelati la INSTRUCTORII DE DRESAJ CANIN ATESTATI DE ACHR - CDC, la SCOLILE DE DRESAJ IN CARE ACTIVEAZA PROFESIONISTI! Ginditi-va ca lasindu-va pe mina necunoscatorilor ce-si aroga titulatura de dresori, niste impostori pina la urma, va putetiu distruge cainele pe viata ... dresajul unui caine este ca si scoala pentru copii! Se incepe cu clase premergatoare, gradinita, scoala primara, gimnaziu, liceu, facultate. Totul se face graduat, plecind de la SOCIALIZARE, comenzi simple, tehnici bazate pe limbajul trupului, motivatii reale cu rol stimulativ etc. Nu va mai lasati mintiti si pacaliti de toti acesti indivizi ce-si zic dresori, pe banii si mai ales pe sanatatea psihica a cainelui dv ... Invatati sa va dresati cainii plecind de la o alegere a rasei si individului din carul rasei care sa vi se potriveasca si sa va satisfaca nevoile emotionale toata viata, un caine care sa va completeze si care sa va aduca bucuria de viata in familie ... LISTA CU INSTRUCTORII DE DRESAJ CANIN ATESTATI ACHR - CDC o gasiti pe siteul http://www.ach.ro/instructori-dresaj.html

Cereri referinte celor la ale caror servicii apelati, informati-va! Sta la indemina dv!
Apelati la scolile de dresaj cu rezultate reale in competitiile de specialitate, dovada profesionalismului in ARTA DRESAJULUI!