• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Program cu publicul

Luni - Vineri 15:00-19:00

Multumire

Expozitiile chinologice sunt pentru pasionati! Ele exista pentru concurenti, cu ei si datorita lor! Vrem sa multumim de aceasta data in mod special tuturoe celor care ne-au fost alaturi la memorialul Adrien Ferry, participantilor la cele 2 CACIB-uri traditie ale Marii Negre! Fara ei acestea nu ar fi fost posibile! Am petrecut 2 zile minunate alaturi de chinologi din Ukraina, Rusia, Kazahstan, Statele Unite ale Americii, Moldova, Germania, Bulgaria, Finlanda, Norvegia, Danemarca si, desigur, nu in ultimul rand, Romania!

Program Seminar

IMPORTANT PENTRU SEMINARISTII CE VOR PARTICIPA LA ACEST PRIM SEMINAR DESPRE HANDLINGUL EXPOZITIONAL din 29, 30 aug 2015:

Seminarul va incepe la ora 10 dimineata, si simbata si duminica. Incercam sa terminam pina in orele 18, duminica probabil mai devreme. La orele prinzului vom avea o ora libera sa puteti lua o frugala masa de prinz.

Va rugam sa veniti inaintea acestei ore matinale de inceput, sa facem prezenta si sa aiba cainii timp sa se acomodeze cu superba locatie pusa la dispozitie de Scoala de dresaj Ringstar Club. Va rugam sa aveti tinuta sportiva, cu adidasi sau ghete, trening sau haine lejere, cu borseta.

Cainele sa aiba rucsacelul sau cu carnetul de sanatate inregistrat in RECS, deparazitat intern si extern, vaccinat, cu recompense alimentare, lesa, zgarda, chinga, minge, tagg etc. Patura, scaune, cushca si ce mai credeti ca aveti nevoie pentru confortul personal. Va rugam sa nu dati cainilor sa manince in diminetile celor doua zile de seminar si nici pe parcursul seminarului (altceva inafara de recompensele folosite in dresaj) ca sa evitam problemele digestive. Astfel accentuam si dorinta lor de interactionare cu noi, raspunsul la stimulii nostri:)

Impreuna cu prietenii nostri de la RINGSTAR CLUB, vom incerca sa va asiguram minimum de confort exact cum se procedeaza la expozitiile chinologice de frumusete. Va rugam sa va aduceti de acasa tot ceea ce considerati ca va trebuie sa raminem impreuna mai multe ore si sa lucram cu fiecare caine in parte de mai multe ori.

Foarte important este ca se va invata foarte mult prin imitatie indiferent ca este om sau caine, asa ca numarul mare de seminaristi inseamna mai multe informatii, tehnici de lucru:) Sa avem vreme buna, multa multa rabdare si block notes-uri pe care eventual sa faceti adnotari.

Voi fi ajutata de catre Asistent Instructor dresaj canin Lucian Ovidiu Radu.

Va astept! Brindusa

S.O.S. ACHIZITIONAREA UNUI PUI DE CAINE!

In atentia celor ce cauta sa-si achizitioneze UN CAINE DE RASA! DOVADA PURITATII RASEI ESTE PEDIGRIUL (certificat de nastere cu ascendenta pe mai multe generatii). Atentia dv trebuie indreptata catre CRESCATORII MEMBRI AI ACHR! Inainte de cumpararea unui caine, contactati asociatia chinologica teritoriala unde este membru acel crescator pt confirmarea informatiilor primite de la acesta! Nu mai dati banii pe caini de asa zisa rasa sau metisi, caini pe care ii puteti infia GRATUIT de la adaposturile de caini! Nu cumparati caini din magazine, CAINELE NU ESTE O MARFA PE O ETAJERA! Un caine, ca si un copil, trebuie sa provina dintr-o familie serioasa si sanatoasa pt a avea sansa unei indelungate convietuiri fericite!
Cuiburile membrilor nostri le gasiti pe site nostru.
Toate aceste cuiburi sunt inregistrate si puii au pedigree! Nu uitati ca un caine de rasa cu pedigree este produsul a ani si ani de munca, selectie si ameliorare din partea adevaratilor crescatori membri ACHR si nu a celor ce mint cu nerusinare Pe internet!

S.O.S. DRESORII (din Bucuresti si nu numai)!

Din ce in ce mai des suntem sunati de proprietari de caini ce si-au dat (dus) cainii la dresaj la diversi asa zisi dresori, din mare nefericire majoritatea NU sunt atestati de ACHR - CDC si NU au dreptul sa se joace cu mintea si viata (in principiu) a unui caine! Priviti dresajul cu RESPONSABILITATE, dragi stapini, daca tot doriti ce este mai bun si bine pentru cainii vostri! Apelati la INSTRUCTORII DE DRESAJ CANIN ATESTATI DE ACHR - CDC, la SCOLILE DE DRESAJ IN CARE ACTIVEAZA PROFESIONISTI! Ginditi-va ca lasindu-va pe mina necunoscatorilor ce-si aroga titulatura de dresori, niste impostori pina la urma, va putetiu distruge cainele pe viata ... dresajul unui caine este ca si scoala pentru copii! Se incepe cu clase premergatoare, gradinita, scoala primara, gimnaziu, liceu, facultate. Totul se face graduat, plecind de la SOCIALIZARE, comenzi simple, tehnici bazate pe limbajul trupului, motivatii reale cu rol stimulativ etc. Nu va mai lasati mintiti si pacaliti de toti acesti indivizi ce-si zic dresori, pe banii si mai ales pe sanatatea psihica a cainelui dv ... Invatati sa va dresati cainii plecind de la o alegere a rasei si individului din carul rasei care sa vi se potriveasca si sa va satisfaca nevoile emotionale toata viata, un caine care sa va completeze si care sa va aduca bucuria de viata in familie ... LISTA CU INSTRUCTORII DE DRESAJ CANIN ATESTATI ACHR - CDC o gasiti pe siteul http://www.ach.ro/instructori-dresaj.html

Cereri referinte celor la ale caror servicii apelati, informati-va! Sta la indemina dv!
Apelati la scolile de dresaj cu rezultate reale in competitiile de specialitate, dovada profesionalismului in ARTA DRESAJULUI!