• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Program cu publicul

Luni - Vineri 15:00-19:00

Multumire

Expozitiile chinologice sunt pentru pasionati! Ele exista pentru concurenti, cu ei si datorita lor! Vrem sa multumim de aceasta data in mod special tuturoe celor care ne-au fost alaturi la memorialul Adrien Ferry, participantilor la cele 2 CACIB-uri traditie ale Marii Negre! Fara ei acestea nu ar fi fost posibile! Am petrecut 2 zile minunate alaturi de chinologi din Ukraina, Rusia, Kazahstan, Statele Unite ale Americii, Moldova, Germania, Bulgaria, Finlanda, Norvegia, Danemarca si, desigur, nu in ultimul rand, Romania!

Atestare Secretari - Comisari de ring pentru expozitiile canine la BUCURESTI apr. 2016

Intrucit vrem sa creem posibilitatea atestarii mai multor SECRETARI - COMISARI DE RING pentru expozitiile chinologice frumusete, pentru intreaga Romanie, va anuntam ca ASOCIATIA CHINOLOGICA METROPOLITANA BUCURESTI va organiza o astfel de SESIUNE OFICIALA DE ATESTARE SECRETARI – COMISARI DE RING la BUCURESTI.

Taxa participare si examinare: 75 lei

Sesiune pregatire teoretica si practica: simbata, 9.04.2016, ora 11.oo la Ringstar Club – scoala dresaj canin, cu Brindusa Gheorghiu Dr. medic veterinat, Secretar ACHMB, Arbitru Chinolog National, Instructor dresaj canin.

Sesiunea de atestare: Joi, 21.04.2016, ora 18.00 la la Ringstar Club – scoala dresaj canin, cu Arbitru Chinolog International, Presedintele ACHMB si ACHR, Stefanescu Cristian.

Locatie: Ringstar Club - dresaj canin. Adresa: Bucuresti, Sector 1, Sos. Odaii nr. 6, Coordonate GPS: 44.522963, 26.032150.

Pentru intocmirea dosarului va rugam sa completati acest formular:

http://www.ach.ro/circulare/2010/circ/Circulara%201-2010/Anexa%20C1-formular%20inscriere.pdf

Prezenta este obligatorie la pregatire. Dosarele se vor depune la Secretariatul ACHMB pina VINERI, 07.04.2016 impreuna cu dovada achitarii taxei de examinare.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa cititi cu atentie regulamentul ACHR pe aceasta tema:

http://www.ach.ro/regulamente/REGULAMENTUL_AChR_PENTRU_SECRETARI_DE_EXPOZITII.pdf

Secretariat ACHMB


In data de 21.04.2016, la Bucuresti, la Scoala de Dresaj RINGSTAR CLUB din Bucuresti, Sector 1, Sos. Odaii nr.6, s-a desfasurat cu succes SESIUNEA DE INSTRUIRE SI ATESTARE A SECRETARILOR SI COMISARILOR PENTRU EXPOZITIILE CHINOLOGICE. Au fost prezenti 17 candidati din care 10 au absolvit.
Pe data de 9 apr s-a organizat Seminar de pregatire sustinut de Brindusa Gheorghiu. Pe data de 21 apr Examinarea a fost efectuata de catre Dl Stefanescu Cristian si Dl. Petru Muntean.
Felicitari celor 10 noi SECRETARI - COMISARI DE RING ATESTATI:
AGANIM CORNEL MADALIN, KABA ZOLTAN, KODOLANYI ENIKO, MIHAESCU BOGDAN LAURIAN, MIHALACHE ADRIAN MIHAIL, MUJA MARIA ISABELLA, NEAGU DELIA IOANA, ORBAN CSABA, PAUN ALICE GABRIELA, TEMELIE RADU.

S.O.S. ACHIZITIONAREA UNUI PUI DE CAINE!

In atentia celor ce cauta sa-si achizitioneze UN CAINE DE RASA! DOVADA PURITATII RASEI ESTE PEDIGRIUL (certificat de nastere cu ascendenta pe mai multe generatii). Atentia dv trebuie indreptata catre CRESCATORII MEMBRI AI ACHR! Inainte de cumpararea unui caine, contactati asociatia chinologica teritoriala unde este membru acel crescator pt confirmarea informatiilor primite de la acesta! Nu mai dati banii pe caini de asa zisa rasa sau metisi, caini pe care ii puteti infia GRATUIT de la adaposturile de caini! Nu cumparati caini din magazine, CAINELE NU ESTE O MARFA PE O ETAJERA! Un caine, ca si un copil, trebuie sa provina dintr-o familie serioasa si sanatoasa pt a avea sansa unei indelungate convietuiri fericite!
Cuiburile membrilor nostri le gasiti pe site nostru.
Toate aceste cuiburi sunt inregistrate si puii au pedigree! Nu uitati ca un caine de rasa cu pedigree este produsul a ani si ani de munca, selectie si ameliorare din partea adevaratilor crescatori membri ACHR si nu a celor ce mint cu nerusinare Pe internet!

S.O.S. DRESORII (din Bucuresti si nu numai)!

Din ce in ce mai des suntem sunati de proprietari de caini ce si-au dat (dus) cainii la dresaj la diversi asa zisi dresori, din mare nefericire majoritatea NU sunt atestati de ACHR - CDC si NU au dreptul sa se joace cu mintea si viata (in principiu) a unui caine! Priviti dresajul cu RESPONSABILITATE, dragi stapini, daca tot doriti ce este mai bun si bine pentru cainii vostri! Apelati la INSTRUCTORII DE DRESAJ CANIN ATESTATI DE ACHR - CDC, la SCOLILE DE DRESAJ IN CARE ACTIVEAZA PROFESIONISTI! Ginditi-va ca lasindu-va pe mina necunoscatorilor ce-si aroga titulatura de dresori, niste impostori pina la urma, va putetiu distruge cainele pe viata ... dresajul unui caine este ca si scoala pentru copii! Se incepe cu clase premergatoare, gradinita, scoala primara, gimnaziu, liceu, facultate. Totul se face graduat, plecind de la SOCIALIZARE, comenzi simple, tehnici bazate pe limbajul trupului, motivatii reale cu rol stimulativ etc. Nu va mai lasati mintiti si pacaliti de toti acesti indivizi ce-si zic dresori, pe banii si mai ales pe sanatatea psihica a cainelui dv ... Invatati sa va dresati cainii plecind de la o alegere a rasei si individului din carul rasei care sa vi se potriveasca si sa va satisfaca nevoile emotionale toata viata, un caine care sa va completeze si care sa va aduca bucuria de viata in familie ... LISTA CU INSTRUCTORII DE DRESAJ CANIN ATESTATI ACHR - CDC o gasiti pe siteul http://www.ach.ro/instructori-dresaj.html

Cereri referinte celor la ale caror servicii apelati, informati-va! Sta la indemina dv!
Apelati la scolile de dresaj cu rezultate reale in competitiile de specialitate, dovada profesionalismului in ARTA DRESAJULUI!