• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Program cu publicul

Luni - Vineri 15:00-19:00

Multumire

Expozitiile chinologice sunt pentru pasionati! Ele exista pentru concurenti, cu ei si datorita lor! Vrem sa multumim de aceasta data in mod special tuturoe celor care ne-au fost alaturi la memorialul Adrien Ferry, participantilor la cele 2 CACIB-uri traditie ale Marii Negre! Fara ei acestea nu ar fi fost posibile! Am petrecut 2 zile minunate alaturi de chinologi din Ukraina, Rusia, Kazahstan, Statele Unite ale Americii, Moldova, Germania, Bulgaria, Finlanda, Norvegia, Danemarca si, desigur, nu in ultimul rand, Romania!

SESIUNE NATIONALA DE ATESTARE ACHR A ASISTENTILOR DE INSTRUCTOR si INSTRUCTORI DRESAJ CANIN in Bucuresti

Conform Deciziei ACHR nr.1 din acest an 2017, pe DATA de 25, 26 febr 2017 vom putea organiza aceasta prima sesiunea nationala de atestare dupa adoptarea noului regulament de atestare.
Locatie: Ringstar Club - dresaj canin. Adresa: Bucuresti, Sector 1, Sos. Odaii nr. 6, Coordonate GPS: 44.522963, 26.032150.  
Comisia de atestare nationala pentru aceasta atestare:   Csibi Karoly, Președinte, Lucian Sava, Membru, Robert Caraman, Membru.
Taxele se achita direct la Secretariatul ACHR sau prin virament bancar (se transmite OP la Secretariat ACHR prin email) www.ach.ro 
 
 
Banca ACHR:  COMERCIALĂ ROMÂNĂ - SUCURSALA DINICU GOLESCU – SECTOR 1 - RO44RNCB0072049673930001 – LEI 
- Taxă examinare atestare asistent instructor dresaj canin de bază – 200 lei;
- Taxă examinare atestare instructor dresaj canin de bază – 300 lei; 
Programul exact al acestei sesiuni va fi stabilit cu 10 zile inainte de data de examinare.
 
Asociatia Chinologica Metropolitana Bucuresti (ACHMB) a dat startul pentru stringerea documentatiei necesare organizarii acestei noi SESIUNI NATIONALE DE ATESTARE A ASISTENTILOR DE INSTRUCTOR si INSTRUCTORI DRESAJ CANIN din Bucuresti si intreaga tara, dupa o “pauza” mai indelungata in Romania. Aceste dosare s-au strins pina pe 15 nov 2016. 
ACHMB a organizat in BUCURESTI 2 Examene de TSAC – TEST DE SOCIABILITATE SI APTITUDINI CANINE si 3 SEMINARII DE DRESAJ CANIN, seminarii ce au fost gratuite si “deschise” tuturor adevaratilor iubitori ai cainilor.  Asa ca ii asteptam pe toti cei doresc sa paseasca in aceasta lume oficiala a dresajului canin si sa se ateste fie ca ASISTENT DE INSTRUCTOR (primul “pas”) fie ca INSTRUCTOR DRESAJ CANIN (pentru cei ce sunt déjà atestati ca asistenti) sa depuna si alte dosare direct la Secretariatul ACHR, asa cum prevede Regulamentul de atestare.
 
 
 Lista celor ce au depus dosarele de la finele anului trecut si astfel ne-au ajutat sa putem programa aceasta sesiune de atestare: 

 

 

S.O.S. ACHIZITIONAREA UNUI PUI DE CAINE!

In atentia celor ce cauta sa-si achizitioneze UN CAINE DE RASA! DOVADA PURITATII RASEI ESTE PEDIGRIUL (certificat de nastere cu ascendenta pe mai multe generatii). Atentia dv trebuie indreptata catre CRESCATORII MEMBRI AI ACHR! Inainte de cumpararea unui caine, contactati asociatia chinologica teritoriala unde este membru acel crescator pt confirmarea informatiilor primite de la acesta! Nu mai dati banii pe caini de asa zisa rasa sau metisi, caini pe care ii puteti infia GRATUIT de la adaposturile de caini! Nu cumparati caini din magazine, CAINELE NU ESTE O MARFA PE O ETAJERA! Un caine, ca si un copil, trebuie sa provina dintr-o familie serioasa si sanatoasa pt a avea sansa unei indelungate convietuiri fericite!
Cuiburile membrilor nostri le gasiti pe site nostru.
Toate aceste cuiburi sunt inregistrate si puii au pedigree! Nu uitati ca un caine de rasa cu pedigree este produsul a ani si ani de munca, selectie si ameliorare din partea adevaratilor crescatori membri ACHR si nu a celor ce mint cu nerusinare Pe internet!

S.O.S. DRESORII (din Bucuresti si nu numai)!

Din ce in ce mai des suntem sunati de proprietari de caini ce si-au dat (dus) cainii la dresaj la diversi asa zisi dresori, din mare nefericire majoritatea NU sunt atestati de ACHR - CDC si NU au dreptul sa se joace cu mintea si viata (in principiu) a unui caine! Priviti dresajul cu RESPONSABILITATE, dragi stapini, daca tot doriti ce este mai bun si bine pentru cainii vostri! Apelati la INSTRUCTORII DE DRESAJ CANIN ATESTATI DE ACHR - CDC, la SCOLILE DE DRESAJ IN CARE ACTIVEAZA PROFESIONISTI! Ginditi-va ca lasindu-va pe mina necunoscatorilor ce-si aroga titulatura de dresori, niste impostori pina la urma, va putetiu distruge cainele pe viata ... dresajul unui caine este ca si scoala pentru copii! Se incepe cu clase premergatoare, gradinita, scoala primara, gimnaziu, liceu, facultate. Totul se face graduat, plecind de la SOCIALIZARE, comenzi simple, tehnici bazate pe limbajul trupului, motivatii reale cu rol stimulativ etc. Nu va mai lasati mintiti si pacaliti de toti acesti indivizi ce-si zic dresori, pe banii si mai ales pe sanatatea psihica a cainelui dv ... Invatati sa va dresati cainii plecind de la o alegere a rasei si individului din carul rasei care sa vi se potriveasca si sa va satisfaca nevoile emotionale toata viata, un caine care sa va completeze si care sa va aduca bucuria de viata in familie ... LISTA CU INSTRUCTORII DE DRESAJ CANIN ATESTATI ACHR - CDC o gasiti pe siteul http://www.ach.ro/instructori-dresaj.html

Cereri referinte celor la ale caror servicii apelati, informati-va! Sta la indemina dv!
Apelati la scolile de dresaj cu rezultate reale in competitiile de specialitate, dovada profesionalismului in ARTA DRESAJULUI!