• 2xCAC + 1xCACIB 31 August - 1 Septembrie 2019 Constanta

    2xCAC + 1xCACIB 31 August - 1 Septembrie 2019 Constanta

  • 1

Program cu publicul

Luni - Vineri 15:00-19:00

Tarife 2019

Ca urmare a noilor hotarari luate de Consiliul Director al AChR va anuntam ca noile preturi pentru eliberare de pedigree Reg. A si B (carnet de performanta inclus) pentru cainii ce provin din parinti nearbitrati, parinti cu arbitraje insuficiente sau parinti care nu au drept de reproductie conform Regulamentului de Crestere art. 1 pct. C, D si E la suma de 470 lei si eliberarea de pedigree export pentru cainii ce provin din parinti nearbitrati, parinti cu arbitraje insuficiente sau parinti care nu au drept de reproductie conform Regulamentului de Crestere art. 1 pct. C, D si E la suma de 820 lei. Restul tarifelor raman momentan nemodificate.

S.O.S. ACHIZITIONAREA UNUI PUI DE CAINE!

In atentia celor ce cauta sa-si achizitioneze UN CAINE DE RASA! DOVADA PURITATII RASEI ESTE PEDIGRIUL (certificat de nastere cu ascendenta pe mai multe generatii). Atentia dv trebuie indreptata catre CRESCATORII MEMBRI AI ACHR! Inainte de cumpararea unui caine, contactati asociatia chinologica teritoriala unde este membru acel crescator pt confirmarea informatiilor primite de la acesta! Nu mai dati banii pe caini de asa zisa rasa sau metisi, caini pe care ii puteti infia GRATUIT de la adaposturile de caini! Nu cumparati caini din magazine, CAINELE NU ESTE O MARFA PE O ETAJERA! Un caine, ca si un copil, trebuie sa provina dintr-o familie serioasa si sanatoasa pt a avea sansa unei indelungate convietuiri fericite!
Cuiburile membrilor nostri le gasiti pe site nostru.
Toate aceste cuiburi sunt inregistrate si puii au pedigree! Nu uitati ca un caine de rasa cu pedigree este produsul a ani si ani de munca, selectie si ameliorare din partea adevaratilor crescatori membri ACHR si nu a celor ce mint cu nerusinare Pe internet!

S.O.S. DRESORII (din Bucuresti si nu numai)!

Din ce in ce mai des suntem sunati de proprietari de caini ce si-au dat (dus) cainii la dresaj la diversi asa zisi dresori, din mare nefericire majoritatea NU sunt atestati de ACHR - CDC si NU au dreptul sa se joace cu mintea si viata (in principiu) a unui caine! Priviti dresajul cu RESPONSABILITATE, dragi stapini, daca tot doriti ce este mai bun si bine pentru cainii vostri! Apelati la INSTRUCTORII DE DRESAJ CANIN ATESTATI DE ACHR - CDC, la SCOLILE DE DRESAJ IN CARE ACTIVEAZA PROFESIONISTI! Ginditi-va ca lasindu-va pe mina necunoscatorilor ce-si aroga titulatura de dresori, niste impostori pina la urma, va putetiu distruge cainele pe viata ... dresajul unui caine este ca si scoala pentru copii! Se incepe cu clase premergatoare, gradinita, scoala primara, gimnaziu, liceu, facultate. Totul se face graduat, plecind de la SOCIALIZARE, comenzi simple, tehnici bazate pe limbajul trupului, motivatii reale cu rol stimulativ etc. Nu va mai lasati mintiti si pacaliti de toti acesti indivizi ce-si zic dresori, pe banii si mai ales pe sanatatea psihica a cainelui dv ... Invatati sa va dresati cainii plecind de la o alegere a rasei si individului din carul rasei care sa vi se potriveasca si sa va satisfaca nevoile emotionale toata viata, un caine care sa va completeze si care sa va aduca bucuria de viata in familie ... LISTA CU INSTRUCTORII DE DRESAJ CANIN ATESTATI ACHR - CDC o gasiti pe siteul http://www.ach.ro/instructori-dresaj.html

Cereri referinte celor la ale caror servicii apelati, informati-va! Sta la indemina dv!
Apelati la scolile de dresaj cu rezultate reale in competitiile de specialitate, dovada profesionalismului in ARTA DRESAJULUI!

 

Către asociațiile teritoriale și cluburile de rasă membre A.Ch.R. 

            Stimați colegi,

            Campionatul Mondial Utilitar IGP FCI se apropie cu pași repezi; pentru o cât mai coerentă organizare, vă propun să fim proactivi, să comunicăm eficient și să actionam unitar, ca o echipă.

            În acest scop, solicităm responsabililor utilitari din cadrul asociațiilor membre A.Ch.R. informarea tuturor membrilor săi cu privire la obligativitatea transmiterii declarațiilor de intenție de participare la Campionatul Mondial IGP FCI 2019.

            Toți cei interesăți de participare trebuie să transmită, până cel târziu la data de 15 iunie 2019, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , o informare prin care să iși exprime intenția de participare la Campionatul Mondial IGP 3 FCI, Schwechat, Austria 2019.

            Mesajul trebuie să conțină:

declarația de participare la Campionatul Mondial IGP FCI 2019, care să cuprindă informații complete despre sine și câinele cu care dorește să concureze (formular tip, anexă a regulamentului ce conține Criteriile de participare la Campionatul Mondial IPO FCI, care se poate obține și printr-o solicitare la aceeași adresă de e-mail),

- copia actului de identitate a conductorului,

- dovada calității de membru într-o asociație membră A.Ch.R.,

- un scurt CV al conductorului,

- copia actului de origine a câinelui (pedigree),

- copia carnetului de performanță a câinelui.

            Doar persoanele care își exprimă intenția de a participa la Campionatul Mondial IGP FCI, până la data de 15 iunie, a.c., pot face parte din Echipa A.Ch.R. IGP FCI WM 2019.

Coordonator de echipă A.Ch.R. – FCI IGP WM 2019, Iulia Moldovan

 


In vederea eliberarii  adeverintei necesare inregistrarii cainilor ce fac obiectul legii 60/2003 la sectiile de polititie sunt necesare:

- Pentru cainii care NU au pedigree
- Pentru cainii cu pedigree, in vederea emiterii adeverintei pentru politie sunt necesare :